• -10%

Bio Q10 Capsules 90X100mg

2507481

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

49,46 Inclusief belasting
10% korting

Wat is Q10?
Coënzym Q10 is de stof die aanwezig is in de energiefabriekjes van al onze cellen. Het speelt er een essentiële rol in de aanmaak van voldoende levensenergie. Coënzym Q10 is ook een krachtig beschermend antioxidant. Coënzym Q10 wordt deels door het lichaam zelf aangemaakt en is tevens aanwezig in verschillende voedingsmiddelen. Coënzym Q10 kan onder verschillende vormen voorkomen, waaronder enerzijds de actieve vorm ubiquinol en anderzijds de ubiquinone vorm, die eerst nog omgezet moet worden in het lichaam om biologisch actief te zijn. Deze activatie gebeurt bij opname door de darm met tussenkomst van een enzymatisch complex.

Bio-Q10 is uniek
Pharma Nord’s Bio-Q10 is het topproduct wat de Q10 preparaten betreft. Het bestaat uit natuurlijk coënzym Q10 in een 100% homogene oplossing in olie. Pharma Nord’s Bio Q10 is eveneens goed gedocumenteerd qua kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio Q10 Caps 90x100mg werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio Q10 Caps 90x100mg U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

Pharmanord
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.