• -10%

Bio Glucosamine Plus Tabletten 100

2434603

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

14,36 Inclusief belasting
10% korting

Glucosamine Forte is een voedingsaanvulling die 500 mg zuiver glucosaminesulfaat bevat. Glucosamine kan door het lichaam zelf aangemaakt worden uit bepaalde voedingsbestanddelen. Glucosamine is nodig voor een goede opbouw van stevige en soepele gewrichten ten einde vlot en vrij te kunnen bewegen.

Glucosamine Forte
bevat glucosamine onder zijn best opneembare vorm en is daarom een goede voedingsaanvulling om in alle veiligheid één van die grondstoffen te leveren die nodig zijn voor de opbouw en ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten bij de oudere personen, personen met overgewicht of topsporters.

Bio-Glucosamine
Bio-Glucosamine Plus combineert per tablet glucosaminesulfaat met chondroïtinesulfaat.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio Glucosamine Plus Tabl 100 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio Glucosamine Plus Tabl 100 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

Pharmanord
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.