• -10%

Bio Active Garlic Tabletten 60

1173483
8,55 Inclusief belasting
10% korting

– het resultaat van de meest recente onderzoeken

BioActive Garlic, hooggeconcentreerde knoflooktabletten met
300 mg gestandaardiseerd knoflookextract, op een speciale manier omhuld. Daardoor zijn er geen oprispingen en wordt de knoflookgeur tot een minimum beperkt.

Er zit verschil in knoflookprodukten
In onderzoeken die de laatste jaren gedaan zijn naar de gezonde eigenschappen van knoflook is ook vastgesteld dat er een groot verschil zit in de kwaliteit van de verschillende knoflookpreparaten. Er kwam vooral naar voren, dat de hoeveelheid alliine in het ruwe knoflookprodukt bepalend is. BioActive Garlic is een knoflookpreparaat dat samengesteld is op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten. BioActive Garlic wordt gemaakt van een gestandaardiseerd, gedroogd knoflookextract van de Allium sativum. Elke tablet van 300 mg knoflookextract bevat 4 mg alliine.

BioActive Garlic, een garantie voor een hoge dosis alliine
Alliine is een aminozuur, dat met behulp van het enzym alliinase omgevormd wordt tot de actieve stof allicine. Alliine en alliinase komen in verse knoflook gescheiden voor. Het enzym alliinase komt voor in de schil die rond het knoflookteentje zit, terwijl alliine in het teentje zelf zit. Deze twee stoffen komen pas met elkaar in contact, als het knoflookteentje uitgeperst wordt. Dan wordt de actieve stof allicine gevormd.

Allicine is de stof die zorgt voor de gezonde eigenschappen en de karakteristieke knoflookgeur. Een optimaal knoflookpreparaat moet er daarom zowel voor zorgen dat er veel allicine gevormd wordt als dat het zo weinig mogelijk ruikt. Bij BioActive Garlic is dat gelukt door een speciale produktiemethode: BioActive Garlic is op een speciale manier omhuld, waardoor het pas in het onderste deel van het verteringskanaal opgelost wordt. Daardoor zijn er geen oprispingen en wordt de knoflookgeur tot een minimum beperkt.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio Active Garlic Tabl 60 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio Active Garlic Tabl 60 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

Pharmanord
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.