• -10%

Evelle 60 Tabletten

2044162
52,16 Inclusief belasting
10% korting

Evelle is een volledige verzorging voor de huid, de haren en de nagels. Deze unieke formule betekent een sprong vooruit in de cosmetica, want ze verenigt zee- en plantextracten, carotenoïden en natuurlijke flavonoïden met vitaminen en mineralen.

Het natuurlijk verouderingsproces uit zich vooral ter hoogte van de huid, haren en nagels. De huid heeft hierdoor neiging zijn elasticiteit en soepelheid te verliezen. Uitdrogingsverschijnselen treden op en de gelaatskleur wordt dof. Uiteindelijk ontstaat er een verslapping van de huid en verschijnen er rimpels.

Verschillende factoren van buitenuit bevorderen deze vroegtijdige veroudering van de huid. De regelmatige blootstelling aan de UV-stralen (zon, zonnebank, ...), de atmosferische vervuiling of nog, de nicotineverslaving zijn verschillende situaties waarbij oxidatieve stress ontstaat. Onze antioxiderende bescherming die aanvankelijk aanwezig is wordt hierdoor teniet gedaan.

De bestanddelen van Evelle, voornamelijk sterke en natuurlijke antioxidanten, werden op een verstandige manier verenigd om in synergie werkzaam te zijn en om de gezondheid van de huid, de haren en de nagels te ondersteunen en de kwaliteit ervan op een significante manier te bevorderen. Omdat schoonheid zich eveneens van binnenuit opbouwt, brengt Evelle alle onmisbare ingrediënten verenigd in één enkele tablet. Evelle is een unieke formule die alle ingrediënten aanbrengt nodig om de huid, de haren en de nagels van binnenuit te voeden.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Evelle 60 Tab werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Evelle 60 Tab U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.