• -10%

Bio Calcium + K + D3 Tabletten 60

2566354
8,87 Inclusief belasting
10% korting

Bio-Calcium Plus K+D3
– voor een goede opname van calcium 

Vanaf de kindertijd tot de vroege volwassenheid domineren de botopbouwende cellen, terwijl het lichaam groeit en volwassen wordt. Bij jonge volwassenen (tussen 30-35 jaar) is er normaal gesproken een evenwicht tussen botopbouw en botverlies. Het is de tijd, waarin het skelet zijn maximale vorm bereikt. 

Botverlies door het ouder worden
Vanaf 35 jaar begint het botverlies. Het botweefsel neemt af met ongeveer 0,3% per jaar, zowel bij mannen als bij vrouwen. Behalve deze afname door het ouder worden, verliezen vrouwen botweefsel na de overgang. Daardoor komt er nog eens een verlies van 0,6% per jaar bij, zodat vrouwen vanaf de overgang bijna 1% botweefsel per jaar verliezen. Veel wijst er op, dat wanneer er genoeg calcium opgenomen is in de jonge jaren, dit bijdraagt aan de opbouw van zo sterk mogelijke botten. Dit biedt een goed tegenwicht voor het verlies aan botweefsel door hormoonveranderingen. 

Wie moet er vooral op letten ?
Vooral jongere vrouwen die weinig eten en die weinig calciumrijke zuivelproducten gebruiken, moeten er op letten dat ze genoeg calcium innemen. Ook roken, alcohol, medicijngebruik, ondergewicht en weinig fysieke activiteit doen de behoefte aan calcium toenemen.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio Calcium + K + D3 Tabl 60 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio Calcium + K + D3 Tabl 60 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

Pharmanord
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.