• -10%

Bio Biloba Tabletten 60X60mg

2236735

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

14,85 Inclusief belasting
10% korting

– houdt de geest helder en het lichaam warm

Veel factoren in ons dagelijks leven hebben samen met de leeftijd invloed op de circulatie. Zittend werk, gebrek aan beweging, roken, alcohol enz. zijn allemaal factoren, die het risico op veranderingen in de vaten vergroten. De bevloeiing van het lichaam kan niet langer ongehinderd gebeuren. Het gebrek aan zuurstof wordt merkbaar en dat is het eerst te merken in de grijze cellen. Als gevolg hiervan worden hun functies belemmerd.

Bio-Biloba - sterk geconcentreerd en economisch

  • Bio-Biloba bevat 60 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba, met een gegarandeerd hoog gehalte van 24% ginkgoflavonglycosiden en 6% terpeenlactonen.
  • Bio-Biloba draagt bij tot een goed geheugen en een goed concentratievermogen, houdt de geest helder en verbetert de warmtecirculatie in handen en voeten


Zo werkt Ginkgo biloba
Een extract van Ginkgo biloba, zoals in Bio-Biloba, heeft een gunstige invloed op de goede werking van de grijze cellen. Hierdoor kunnen verstrooidheid en gebrek aan concentratie verminderen. De warmtecirculatie in de handen en voeten kan met een Ginkgo biloba extract eveneens ondersteund worden.

Ginkgo biloba heeft wetenschappelijke erkenning gekregen
Een toonaangevend wetenschappelijk tijdschrift nam de vele resultaten door die over de hele wereld bereikt werden met Ginkgo biloba. Deze publicatie benadrukt een aantal goede eigenschappen van Ginkgo biloba, o.a.

  • grijze cellen optimaal voorzien van zuurstof en van voedingsstoffen
  • houdt de geest helder
  • verbetert de concentratie
  • goed voor het geheugen

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio Biloba Tabl 60x60mg werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio Biloba Tabl 60x60mg U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

Pharmanord
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.