• -10%

Bio C.L.A. Capsules 90

1563253

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

22,46 Inclusief belasting
10% korting

Voor een goede verhouding tussen vet en spieren
Bent u van plan af te slanken? Of probeert u wanhopig uw oude figuur terug te krijgen maar eindigt u steeds met een hoger gewicht dan toen u begonnen bent? Dit jojo-effect kan heel frustrerend zijn, maar er is hoop. Onderzoekers hebben een natuurlijke stof ontdekt die niet alleen op een natuurlijke manier het afslanken ondersteunt, maar die ook een eind kan maken aan dit jojo-effect. Deze stof heet CLA (Conjugated Linoleic Acid of geconjugeerd linolzuur).

Wat is CLA?
Dit voedingsbestanddeel is een natuurlijk isomeer van het essentieel vetzuur: linolzuur (LA). De voedingsbronnen van C.L.A. zijn vlees en melkproducten alsook saffloer- en zonnebloemolie. Onze voedingsaanbreng van C.L.A. is de laatste tientallen jaren verminderd door veranderde eetgewoontes en de veranderingen in de veekwekerij.

Beheers uw gewicht
Iedereen wil graag zoveel mogelijk kilo’s (vet) verliezen tijdens een afslankdieet. Een ongewenst effect bij gewichtsverlies is echter dat we niet alleen vet maar ook spiermassa verliezen. Spierweefsel kan calorieën verbranden en vetweefsel niet. Zodra je overstapt van een calorie-arm dieet naar een normaal voedingspatroon kan het lichaam minder calorieën verbranden dan voorheen. Het gevolg is dat je gewicht weer omhoog schiet!

Hoe werkt CLA?
Onderzoek heeft laten zien dat een toevoeging van CLA een positief effect heeft op de balans tussen vet en spieren in het lichaam door:

  • de stofwisseling van vetten uit de vetreserves te ondersteunen
  • het behoud van de spiermassa te ondersteunen
  • afname van de behoefte aan calorieën

CLA is de basis van het product Bio-C.L.A. dat per capsule 500 mg zuivere olie bevat. Voor een optimaal resultaat kan Bio-C.L.A. gecombineerd worden met Bio-Slim, een complex van vier aktieve ingrediënten. Het is aanbevolen een gezonde eetwijze te volgen evenals in een regelmatige fysieke inspanning te voorzien.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio C.l.a. Caps 90 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio C.l.a. Caps 90 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

Pharmanord
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.