• -10%

Bio Marine Plus Capsules 150

1457852

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

25,47 Inclusief belasting
10% korting

– helpt het cholesterol en homocysteïnegehalte te beheersen

Bio-Marine Plus
is een uiterst werkzaam visoliepreparaat dat 70% omega-3 vetzuren bevat, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). De omega-3 vetzuren zijn hier bovendien aanwezig in vrije vetzuurvorm waardoor ze beter in het lichaam opgenomen worden dan in gebonden vorm in visolie.

De bijzonder hoge concentratie van omega-3 vetzuren maakt Bio-Marine Plus tot een ideale voedingsaanvulling waarvan minder hoeft te worden ingenomen. Bio-Marine Plus bevat eveneens 100 μg foliumzuur (vit. B9) en 1 μg vitamine B12.

Bio-Marine Plus is verkrijgbaar in makkelijk in te nemen 500 mg capsules.

Bio Marine Plus: direkt opgenomen vrije vetzuren
De spijsvertering moet de triglyceriden splitsen, voordat de vrije vetzuren gebruikt kunnen worden. Deze splitsing heeft al plaatsgevondenin Bio-Marine Plus, zodat de vetzuren direct opgenomen kunnen worden. Dat zorgt voor een snellere en betere werking.

PureMax™, de waarworg voor een optimale zuiverheid
De visolie in Bio-Marine Plus heeft een PureMax certificaat, dit betekent dat ze zeer zuiver is. PureMax is één van de spitstechnologieën om ongewenste partikels zoals pesticiden, zware metalen, furanen (gevaarlijke partikels afkomstig van rook), enz. op te sporen en te verwerken. Een PureMax certificaat garandeert dat de inhoud van deze substanties zich opmerkelijk beneden de officiële grenswaarde bevindt, die geldig is voor vis en visolie preparaten.

Een PureMax erkende visolie garandeert onder meer dat:

  • De maximale hoeveelheid dioxinen en furanen lager is dan 50% van de grenswaarde opgelegd door de EU en CRN*
  • De maximale concentraties PCB’s minstens 90% lager zijn dan de grens opgelegd door CRN*
  • De maximale kwikconcentraties minstens 90% lager zijn dan de grenswaarde opgelegd door CRN*

* CRN staat voor ’Counsil for Responsible Nutrition’; het is een alomvattend en hooggewaardeerde industriële vereniging voor voedingssupplement fabrikanten in de V.S.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio Marine Plus Caps 150 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Pharmanord. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio Marine Plus Caps 150 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Pharmanord kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.