• -10%

Weleda: Ratanhia Tandpasta Roze 75 ml

1129493
8,91 Inclusief belasting
10% korting

Tandpasta met myrrhe, ratanhia en etherische oliën in een basissubstantie met minerale kalk. Vrij van Fluor en schuimstoffen. Bevat toch een lichte muntsmaak.

Verstevigt het tandvlees door het Ratanhia-wortel-extract dat door zijn grote hoeveelheid looistoffen een samentrekkende werking op de bloedvaten heeft.

Samenstelling:
Water, Ca carbonaat, Glycerine, Leemaarde, Alcohol, extracten van Ratanhiawortel en Mirre, Xanthaan (natuurlijk zwelmiddel), Pepermuntolie, Kruizemuntolie, Venkelolie, Ammoniumzout van glycyrrhizinezuur


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Weleda: Ratanhia Tandpasta Roze 75 ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma WELEDA . De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Weleda: Ratanhia Tandpasta Roze 75 ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma WELEDA kunnen melden.

WELEDA
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.