• -10%

Weleda Duindoorn Douche Vitaliser 200 ml

2267490

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

7,19 Inclusief belasting
10% korting
Duindoorn Vitaliseringsdouche is een milde crèmedouche die het lichaam verzorgt door middel van etherische oliën. De geur van pure etherische oliën (mandarijn, sinaasappel en grapefruit) zorgt voor een verfrissende douche-ervaring. De Sesamolie beschermt de huid tegen uitdrogen. De toegevoegde suikertenside helpt om de huid op een bijzonder milde wijze te reinigen.


Samenstelling:
Aqua, Sesamum indicum seed oil, cocoglucoside, alcohol, disodium cocoyl glutamate, glycerin, Chondrus crispus, parfum, Hippophae rhamnoides oil, xanthan gum, lactic acid, limonene, linalool, citral.

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Weleda Duindoorn Douche Vitaliser 200 ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma WELEDA . De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Weleda Duindoorn Douche Vitaliser 200 ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma WELEDA kunnen melden.

WELEDA
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.