• -10%

Elmex Juniortandpasta 6-12 Jaar 50ml

2168276
4,14 Inclusief belasting
10% korting

elmex Junior tandpasta met Aminfluoride

Spacer over Text Main

elmex Junior tandpasta voor 6 tot 12-jarigen werd speciaal ontwikkeld voor de behoeften van het wisselgebit. De eerste definitieve tand breekt door rond de leeftijd van 6 jaar. Het glazuur van de pas doorgebroken definitieve tanden is nog heel broos en poreus. Het hogere fluoridegehalte van elmex Junior tandpasta in vergelijking met tandpasta voor kinderen zorgt ervoor dat het tandglazuur harder wordt, waardoor het ook beter bestand is tegen zuren en dus ook tegen cariës. De aangepaste abrasieve substanties zorgen voor een zachte reiniging. De aangename smaak is aangepast aan de leeftijd en motiveert bovendien de kinderen om hun tanden regelmatig en zorgvuldig te poetsen.

Als aanvulling op de verzorging voor 6 tot 12-jarigen, zie ook interX Junior en Anti-Cariës tandspoeling. Voor kinderen van 0 tot 6 jaar: zie Kindertandpasta en Leertandenborstels.

Spacer over Text Main

Doelgroep

Spacer over Text Main

Van 6 jaar (doorbraak eerste definitieve tand) tot 12 jaar

Spacer over Text Main

Voornaamste gebruik

Spacer over Text Main

Optimale cariësprofylaxe voor nieuwe definitieve tanden
Aangename smaak, aangepast aan de leeftijd

Spacer over Text Main

Fluoridegehalte

Spacer over Text Main

1400 ppm

Spacer over Text Main

RDA-waarde

Spacer over Text Main

60


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Elmex Juniortandpasta 6-12 Jaar 50ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma GABA. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Elmex Juniortandpasta 6-12 Jaar 50ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma GABA kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.