• -10%

Distill Geirriteerde Ogen Druppels 15 ml

2977882
12,6 Inclusief belasting
10% korting

DISTILL OOGDRUPPELS 15ML

 

Samenstelling :

Honingklaverbloemen, hamamelisbladeren, vlierbloemen, korenbloemen.


Eigenschappen :

Verzachtende en verfrissende oogdruppels op basis van gedistilleerd water van planten die reeds heel lange tijd voor de ogen worden gebruikt: kamille, honigklaver, vlier, korenbloem en hamamelis.

Distill bevat ook azuleen, vandaar de blauwe kleur.

Distill vervangt op voordelige wijze de zelfbereide oogbaden op basis van afkooksels van bloemen zoals kamille, korenbloem ... De laboratoriumbereiding waarborgt zuiverheid, asepsie en constante concentratie van de bestanddelen. Het druppelflesje maakt de indruppeling heel makkelijk.


Distill:

  • Laat vermoeide ogen rusten en ontspannen.
  • Heeft geen inwerking op de pupil.
  • Heeft geen tegenaanwijzingen.
  • Enkel de dragers van contactlenzen worden aanbevolen om deze te verwijderen vóór het indruppelen en ze slechts na verdwijning van de blauwe kleur weer in te brengen.


Gebruik :

Twee druppels in elk oog en dit twee- of driemaal daags. Het hoofd achterover buigen, het onderste ooglid naar beneden trekken en door een lichte druk op de druppelteller de druppels in het oog laten vallen.


Voorzorgsmaatregelen :

De druppels niet langer dan 1 maand na opening van het flesje gebruiken.

Beschermen tegen licht.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Distill Geirriteerde Ogen Drup 15ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Meda Pharma. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Distill Geirriteerde Ogen Drup 15ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Meda Pharma kunnen melden.

Meda Pharma
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.