• -10%

Hyaldrop Advanced Oplossing 10ml

2429967

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

13,55 Inclusief belasting
10% korting

HYAL-DROP ADVANCED OPLOSSING 10ML

 

Beschrijving :

Hyal Drop Advanced bevochtigt uw oogoppervlak, verfrist en kalmeert en zorgt voor een langdurige verlichting van de typische ongemakken veroorzaakt door een gebrek aan vocht.

Droge, vermoeide of branderige ogen kunnen worden veroorzaakt door beeldschermwerk of lang tv-kijken, door droge kamerlucht, door verwarmingslucht, door airconditioning, door sigarettenrook en/of door tocht. Ook de inname van bepaalde geneesmiddelen (bijvoorbeeld de anticonceptiepil), bepaalde aandoeningen en/of conserveermiddelen in sommige oogdruppels kunnen een belangrijke rol spelen in het ontstaan van vochtgebrek.

Hyal Drop Advanced verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak en dient om zachte of harde contactlenzen tijdens het dragen te (her)bevochtigen. Het product verfrist de ogen en brengt ze tot rust.


Samenstelling :

0,24 % hyaluronzuur. Bevat geen conserveermiddelen.


Bewaring :

De houdbaarheid van deze oogdruppels is 3 maanden na opening.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Hyaldrop Advanced Oplossing 10ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Bausch & Lomb. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Hyaldrop Advanced Oplossing 10ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Bausch & Lomb kunnen melden.

Bausch & Lomb
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.