• -10%

Systane Hydraterende Oogdruppels 10ml

2093490

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

12,33 Inclusief belasting
10% korting

SYSTANE OOGDRUPPELS 10ML

 

Beschrijving :

De samenstelling van Systane® is bijzonder, zelfs uniek! In het flesje is het een druppel en dus gemakkelijk in een oog te druppelen. Eenmaal in contact met het oog wordt Systane® dikker en wordt er een beschermende film aangebracht. Deze film neemt het gevoel van droogte weg en zorgt voor een langdurig comfort. Systane® is geconserveerd met Polyquad® en is maar liefst 6 maanden houdbaar na opening. Systane® oogdruppels vormen een artificiële traanfilm die het oog ‘smeert’ en het hoornvlies beschermt. Systane® kan worden gebruikt voor de behandeling en verzachting van droge ogen en om uitdroging door de contactlenzen tegen te gaan. Een druppel Systane® in het oog voordat de lens wordt ingezet, kan de draagtijd verlengen.


Samenstelling :

Polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, Hydroxypropylguar, boorzuur, calciumchloride, magnesiumchloride, kaliumchloride, natriumchloride, zinkchloride en Polyquad®. Conserveermiddel: Polyquad®.


Eigenschappen :

Bruikbaar in combinatie met silicoonhydrogellenzen.


Bewaring :

Een geopende verpakking moet binnen 6 maanden worden gebruikt. Daarna moet overgebleven vloeistof worden weggegooid. Om te voorkomen dat vuil in contact komt met de vloeistof, mag u de opening van de fles niet met de vingers of andere voorwerpen aanraken.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Systane Hydraterende Oogdruppels 10ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma ALCON. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Systane Hydraterende Oogdruppels 10ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma ALCON kunnen melden.

ALCON
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.