• -10%

Primemo Capsules 60

2638609

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

26,81 Inclusief belasting
10% korting
aandacht en concentratie bevordert het geheugen

 

aandacht en concentratiebij geestelijke inspanning en examens
 


Primemo is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat 4 planten met een gunstige invloed op ons geheugen.

Groene thee kennen we allemaal als gezonde drank. Het werkt opwekkend en versterkend, maar het verbetert ook ons geheugen, aandacht en concentratie. Primemo bevat zowel een extract als een poeder van groene thee in de meest optimale concentratie en verhouding.

Het tweede bestanddeel van dit supplement is minder gekend: scharlei. Primemo bevat de bladeren ervan, die rijk zijn aan etherische olie en die voor heldere gedachten zorgen.

De wortel van jatamansi is ook rijk aan etherische olie en wordt in India al eeuwen veelvuldig gebruikt, o.a. ook bij tijdelijke stresstoestanden. Het blijkt ook dat jatamansi een anti-oxidant werking heeft en het leren en het geheugen verbetert.

De laatste plant die we aanhalen is de witte of wilde paardenkastanje. Het zijn niet de kastanjes die gebruikt worden in de Primemo capsules, maar de bladeren die rijk zijn aan flavonoïden, stoffen met vele heilzame eigenschappen.

Verkrijgbaar in een doos van 60 capsules

  • CNK-code: 2638-609

SAMENSTELLINGPrimemo groene thee scharlei wite paardekastanje jatamansi

  • groene thee (Camellia Sinensis)
  • scharlei (Salvia Sclarea)
  • witte paardenkastanje (Aesculus Hippocastunum)
  • jatamansi (Nardostachys Jatamansi)

Hulpstoffen: vulstoffen: maltodextrose, colloïdaal siliciumdioxide, groene klei, johannesbroodboompitmeelgompoeder, Lycopodium Clavatum (grote wolfsklauw) sporen, cellulose. Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose.

Bevat GEEN synthetische bewaarmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, geurstoffen, gelatine, lactose, dierlijke substanties, gluten en soja. 


GEBRUIK
 
Kinderen vanaf 6 jaar: 2 x daags 1 capsule
 
Studenten : 3 capsules per dag
 
Volwassenen: 2 à 3 capsules dag
 
Dementie- Alzheimer:  2 à 3 capsules dag
 

Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.


ONGEWONE REACTIES

Bij de aanbevolen hoeveelheid zijn er geen ongewone reacties mee te delen. 


 AANWIJZING VOOR HET BEWAREN

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur.
Buiten bereik van kinderen bewaren.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Primemo Caps 60 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma PRIMROSE LABORATORIES. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Primemo Caps 60 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma PRIMROSE LABORATORIES kunnen melden.

PRIMROSE LABORATORIES
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.