• -10%

Memovital 60 Tabletten

1444231

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

22,99 Inclusief belasting
10% korting

Memovital

 

Ginkgo biloba • Ginseng • Sélénium • Vitamine E. 701305/N-17 Geheugen, concentratievermogen (Ginkgo biloba) en aandacht (Panax ginseng) De huidige levensomstandigheden en de vereisten van de moderne samenleving stellen steeds grotere eisen aan onze aandacht en aan ons concentratievermogen en doen een steeds groter beroep op ons geheugen.

Zodra wij de volwassen leeftijd bereiken, kunnen wij hiervoor wel eens ondersteuning gebruiken.

Het energiemetabolisme (afhankelijk van zuurstof en glucose), evenals de vrije radicalen, oefenen een invloed uit op onze geheugen-, concentratie- en aandachtscapaciteit.

Het ondersteunen van de circulatie en de bescherming tegen vrije radicalen zijn daarom belangrijk om bij te dragen tot het behoud van de jeugd en het cognitief vermogen.

Ginkgo biloba Ginkgo biloba is een boom die als één van de oudste ter wereld wordt beschouwd en die sinds meer dan 200 miljoen jaren identiek lijkt te zijn gebleven.

Het heeft bijzondere kwaliteiten: • Het helpt bij het behoud van het mentale welzijn (door kortstondig de concentratie te ondersteunen in tijden van verhoogde stress) • Het helpt het geheugen en de cognitieve functies te ondersteunen, vooral bij mensen op leeftijd.

De wortel van Panax ginseng Het kent een grote consumptie in Azië en het • helpt bij de bevordering van vitaliteit, aandacht en cognitieve functies, • is betrokken bij de strijd tegen vermoeidheid Vitamine E en selenium Vitamine E en selenium dragen bij ter bescherming tegen vrije radicalen.

Het voordeel van deze 2 antioxydanten te combineren, bestaat uit hun synergie.

Memovital_N-17.indd 1 07/10/14 10:45 701305/N-17 De specifieke samenstelling van Memovital voorziet het lichaam in verschillende elementen voor het behoud van het geheugen- en aandachtsvermogen.

 

GEBRUIK:

 

Orale toediening.

1 tablet per dag.

De invloed van Memovital kan pas na enkele weken waargenomen worden.

Memovital bevat gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba (bladeren), raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruikvan antistollingsmiddelen.

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden.

Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Memovital in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).

Presentatie Verpakking van 60 filmomhulde tabletten.

Ingrediënten Elke tablet Memovital bevat 100 mg ginseng extract (Panax ginseng C.A.

Meyer) bevattende 10 mg ginsenosiden, 60 mg droog Ginkgo biloba L.

extract bevattende 14,4 mg flavonolglycosiden en 3,6 mg terpeenlactonen, 5 mg vitamine E (D--tocoferyl hydrogenosuccinaat, 41,7% RI), 35 μg selenium (gist verrijkt met selenium, 63,6% RI).

Vulmiddelen: calciumwaterstoffosfaat, gepregelatiniseerd zetmeel, hydroxypropylcellulose.

Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide.

Glansmiddelen: hypromellose, lactose, polyethyleenglycol, carnauba was.

Kleurstoffen: titaandioxide (E171), geel ijzeroxide (E172).


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Memovital 60tab werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Trenker. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Memovital 60tab U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Trenker kunnen melden.

Trenker
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.