• -10%

Eskimo-3 210ml 4617

2411205
28,84 Inclusief belasting
10% korting
Omschrijving
Lichamelijk en geestelijk in evenwicht door een gezonde vetzuurbalans. Het is algemeen bekend dat eskimo's veel minder last hebben van hart- en vaat- , infectie- en huidziekten dan mensen in geïndustrialiseerde landen. Voor sommigen lijkt dat ietwat eigenaardig, omdat er vaak beweerd wordt dat een vetrijke voeding -eskimo's eten vooral vetrijke vis- de oorzaak is van hart- en vaatziekten. Vette vis bevat echter hoge gehalten aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren, waardoor hij in koud water flexibel blijft.
Ingrediënten
NUTRITIONELE INFORMATIE PER 5 ML
Omega-3 meervoudige onverzadigde vetzuren 1500 mg
waarin:
EPA (eicosapentaeenzuur) 750 mg
DHA (docosahexaeenzuur) 500 mg
Vitamine E (emulsie van d-alfa-tocoferol) 14 mg (117% ADH)


INGREDIENTEN PER 5 ML
Visolie van vis uit diepzeewater (triglyceridenvorm), gemengde tocoferolen


Hulpstoffen: limoenolie, rozemarijnolie, sojalecithine, ascorbylpalmitaat
Gebruik
(Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid) 1 koffielepel (5 ml) per dag of zoals aanbevolen
Voorzorg
Omega 3-vetzuren beïnvloeden de plaatjesaggregatie en kunnen te bloedingstijd verlengen bij een te hoog gehalte. Een tekort aan omega 3-vetzuren aanvullen is echter weel aanbevolen.

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Eskimo-3 210ml 4617 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Metagenics. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Eskimo-3 210ml 4617 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Metagenics kunnen melden.

Metagenics
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.