• -10%

Magdyn Funciomed Poeder Zakje 15 3858

2221968
20,79 Inclusief belasting
10% korting
Omschrijving
Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B- groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen. Een zakje gevuld met: magnesium met een aangename limoensmaak.
Ingrediënten
INGREDIENTEN PER ZAKJE
Magnesium (-glycerofosfaat) 300 mg 80%*
Taurine 150 mg
Vit. B6 (pyridoxine HCl) 2 mg 143%*
Hulpstoffen: sinaasappelsappoeder, limoensappoeder, citroenzuur,
sinaasappelaroma, acesulfaam K
*%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)
Gebruik
1 zakje per dag of zoals aanbevolen Oplossen in 150 ml water en goed mengen
Voorzorg
Niet gebruiken bij ernstige nierinsufficiëntie.

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Magdyn Funciomed poudre Zakje 15 3858 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Metagenics. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Magdyn Funciomed poudre Zakje 15 3858 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Metagenics kunnen melden.

Metagenics
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.