• -10%

Calmiderm Creme 40G

1153014
8,01 Inclusief belasting
10% korting

Kamille verlicht en verzacht een rode en gezwollen huid.
In geval van irritaties en insectenbeten of prikken van planten heeft calendula een beschermend en verlichtend effect op het epiderm.
Lavendel lest de pijn en draagt bij tot de herstelling van de huid.
De basis van Calmiderm is een emulsie die het epiderm hydrateert. Dit middel is derhalve ook geschikt voor een droge en geïrriteerde huid.
Calmiderm verzacht jeuk, verlicht huidirritatie en vergemakkelijkt het herstel van de huid.

Aanbevolen bij:
- huidirritatie en roodheid van de huid, schrammen ,
- jeuk, insectenbeten, netelroos ,
- kleine brandwonden en agressie door koude ,
- droge huid.

Gebruiksaanwijzing:
Inwrijven. Verschillende malen per dag herhalen voor een optimaal resultaat. Calmiderm dringt snel in en laat geen sporen na. De aanwezige menthol geeft een aangenaam verfrissend gevoel.

Voorzorgen:
In geval van irritatie en roodheid als gevolg van de zon, wordt aanbevolen een langdurige blootstelling aan de zon te vermijden zo lang de huid geïrriteerd is. De extracten gebruikt voor de samenstelling van Calmiderm bevatten alkohol : bij gebruik op open wonden kan dit even pikken. Voorzichtigheid is geboden bij het aanbrengen rond de ogen. Niet gebruiken bij ernstige brandwonden. Bepaalde personen kunnen overgevoelig zijn aan één van de bestanddelen van Calmiderm (kamille, lavendel, benzoëtinctuur, …). In dit geval dient het gebruik gestopt te worden.
Samenstelling:
Matricaria chamomilla TM 4% - Calendula officinalis TM 4% - Urtica urens TM 2% - Lavandula angustifolia HE 0,3% - Menthol 0,2% - Benzoe tinctura 0,1% - Excipiens.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Calmiderm Creme 40g werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Tilman. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Calmiderm Creme 40g U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Tilman kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.