• -10%

Dermagiq Skin Creme 30G

2594604

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

7,74 Inclusief belasting
10% korting
Dermagiq® Skin

Dermagiq® Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondjes en huidirritaties zoals eczeem en insectenbeten. Dermagiq® Skin bevat een huidversterkende basiscrème in combinatie met zuivere enzymrijke honing. De goed smeerbare crème brengt de geïrriteerde huid tot rust en stimuleert een snel herstel van wondjes. De enzymrijke honing zorgt voor een effectieve bescherming tegen infecties, die kunnen ontstaan door krabben bij onder andere eczeem. Dermagiq® Skin is geschikt voor alle leeftijden. Dermagiq® Skin bevat geen conserveringsmiddelen, maar is gesteriliseerd om bacteriën en bacteriesporen te doden. Daarom is Dermagiq® Skin ook veilig voor kinderen jonger dan 1 jaar. Dermagiq® Skin is een CE-geregistreeerd product.

Werkzame bestanddelen van Dermagiq skin
Ingredient

Brengt de huid
tot rust

Beschermt tegen infectie Wondhelend Verzorgt en versoepelt de huid Jeukstillend en verkoelend Hulpstof
Arachis oleum       starstarstar    
Cera alba       starstarstar    
Glyceryl oleate           starstarstar
Mel (honing) starstarstar starstarstar starstarstar   starstarstar  
Aqua purificata         starstarstar  
Hoe gebruik je Dermagiq® Skin

Een laagje Dermagiq® Skin aanbrengen op de te behandelen plaats. Dermagiq® Skin licht inmasseren en goed in laten trekken. Bij oppervlakkige wondjes mag de behandelde plek worden afgedekt met een wondverband.

?


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Dermagiq Skin Creme 30g werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Eureka Pharma. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Dermagiq Skin Creme 30g U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Eureka Pharma kunnen melden.

Eureka Pharma
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.