• -10%

BEPANTHEN DERMA CREME 100G REMPL.1762855

4321295
15,25 Inclusief belasting
10% korting

Bepanthol Crème wordt aanbevolen voor de verzorging van oppervlakkige brandwonden (bv. zonnebrand of laser) en van de geïrriteerde huid.

Bepanthol Crème verzacht en regenereert de huid volgens een dubbele actie: De formule dringt snel in de huid om het waterevenwicht te herstellen en om aldus de geïrriteerde of oppervlakkig verbrande huid te verzachten. Het natuurlijk actief bestanddeel, dexpanthenol bevordert daarnaast het regeneratieproces van de huid.

Gebruik:
Om de beste resultaten te verkrijgen, wordt Bepanthol Crème best meerdere keren per dag op een gereinigde huid aangebracht.

Samenstelling:
Aqua, Dexpanthenol 5%, Isopropyl myristate, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Propylene glycol, Lanolin, Potassium cetyl phosphate,Butyrolactone (Pantolactone) Phenoxyethanol.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bepanthol Creme 100g werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Bayer healthcare. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bepanthol Creme 100g U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Bayer healthcare kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.