• -20%

La Roche Posay Anthelios Stik Gevoelige Zones IP50+ 9G

2031037
8,8 Inclusief belasting
20% korting
Gevoelige huid? Last van zonneallergie?
Anthelios XL biedt een optimale bescherming voor alle huidtypen dankzij een gepatenteerd filtersysteem met Mexoryl® SX en Mexoryl ® XL. Het vernieuwde filtersysteem zorgt voor een nog effectievere UVB / UVA bescherming.
UVA en UVB-stralen hebben zichtbare en onzichtbare effecten op de huid: zonnebrand, overgevoeligheid, allergieën en diepe celbeschadiging. Daarnaast veroorzaken UV-stralen ook vervroegde huidveroudering en pigmentvlekken. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk.
Omdat de producten van La Roche-Posay een minimum aan ingrediënten bevatten, wordt de kans op reacties beperkt. Daarom is Anthelios XL geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige.

?


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt la Roche Posay Anthelios Stik Gevoelige Zones IP50+ 9g werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma La Roche Posay. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt la Roche Posay Anthelios Stik Gevoelige Zones IP50+ 9g U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma La Roche Posay kunnen melden.

La Roche Posay
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.