• -10%

Promagnor Instant Citroensmaak 30 Sticks

2307262
17,96 Inclusief belasting
10% korting

Magnesium vermindert de kans op spierkrampen na lichamelijke inspanningen, geeft het lichaam meer energie in geval van tijdelijke zwakte of vermoeidheid en bevordert het concentratievermogen. Magnesium werkt ook ontspannend waardoor er minder gemakkelijk prikkelbaarheid optreedt.

Elke stick Promagnor Instant bevat 350 mg magnesium onder de vorm van een fijn poeder dat onmiddellijk op de tong smelt en achteraf ingeslikt wordt. Drinken is hierbij niet nodig. Eenmaal het poeder op de tong ligt en begint te smelten, wordt een aangename citroensmaak ervaren. Promagnor Instant bevat geen suiker, noch zout.

Posologie:

1 stick per dag volstaat, bij voorkeur vóór de maaltijd, zelfs in geval van een verhoogde magnesiumbehoefte.

Samenstelling:
Eén stick bevat 350 mg magnesium element (117 % ADH).


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Promagnor Instant 30 Sticks werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma MERCK . De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Promagnor Instant 30 Sticks U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma MERCK kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.