• -10%

Hylo-Care Oogdruppels 10ml

2263408
15,28 Inclusief belasting
10% korting

HYLO-CARE OOGDRUPPELS  10ML


Samenstelling :

Verfrissende en verzorgende oogverzorging.

De doeltreffendheid van Hylo-Care® is gelegen in de unieke combinatie van twee werkzame stoffen: natriumhyaluronaat en dexpanthenol. Natriumhyaluronaat heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen als de natuurlijke traanfilm en zorgt daardoor voor een goede bioadhesie op het epitheel van het oogoppervlak. Natriumhyaluronaat kan een gelijkmatige en stabiele film op het oog vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen. Dexpanthenol is een stof die in het lichaam omgezet wordt in pantotheenzuur. Pantotheenzuur is een belangrijk onderdeel van het co-enzym A, dat een grote rol speelt bij het herstel van bindweefselstructuren. Dexpanthenol werkt bovendien hydraterend en versterkt daardoor het hydraterende effect van het hyaluronzuur.

De combinatie van deze twee stoffen zorgt voor een oogdruppel die niet alleen heel verzorgend werkt, maar die bovendien bijzonder verfrissend aanvoelt.

Hylo-Care® geeft het droge vermoeide oog als het ware nieuwe frisse energie.


Eigenschappen :

Hylo-Care®:

  • voelt bijzonder verfrissend aan;
  • werkt beschermend en (medisch) verzorgend;
  • is conserveermiddelvrij en daardoor geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor conserveringsmiddelen; 
  • is geschikt voor dragers van contactlenzen (zowel harde als zachte lenzen);
  • is lang houdbaar en daardoor bijzonder geschikt voor mensen die regelmatig oogdruppels moeten gebruiken.


Gebruik :

Hylo-Care® wordt geleverd in een fles die voorzien is van het unieke, wereldwijd gepatenteerde Comod®-systeem. Dit systeem bestaat uit een dubbelwandige fles en een "airless pump". Dit pompmechanisme wordt in werking gesteld door op de onderkant van de fles te drukken. Zo wordt voorkomen dat de steriele oplossing in contact komt met lucht of vloeistof. Besmetting is daardoor uitgesloten en dus zijn conserveringsmiddelen overbodig.


Bewaring :

Dankzij het Comod®-systeem is Hylo-Care® ook lang houdbaar. Daardoor is dit product zeer geschikt voor mensen die vaak last hebben van droge ogen en die dus regelmatig oogdruppels moeten gebruiken. Hylo-Care® wordt geleverd in een fles van 10 ml, voldoende voor minimaal 300 oogdruppels. Al deze positieve eigenschappen maken Hylo-Care® tot een uniek product dat een waardevolle bijdrage kan leveren aan de effectieve aanpak van het vervelende probleem van droge ogen. Hylo-Care® verfrist, beschermt en verzorgt.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Hylo-care Oogdruppels 10ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Ursapharm. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Hylo-care Oogdruppels 10ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Ursapharm kunnen melden.

Ursapharm
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.