• -10%

Systane Gel Drops Hydra Ogen 10ml

2953800
17,06 Inclusief belasting
10% korting

SYSTANE GEL DROPS

Beschrijving :

Systane® Gel Drops is speciaal geformuleerd om extra bescherming te bieden in geval van ernstige droge ogen. Het product werd ontworpen om een sterkere, gelachtige laag op het oog te vormen en wordt normaal gesproken gebruikt in combinatie met andere oogdruppels (zoals Systane® Balance Lubricant Eye Drops of Systane® Ultra Lubricant Eye Drops) teneinde extra te kalmeren als je het meest nodig hebt.

Twee van de drie patiënten zijn het erover eens dat Systane® Gel Drops makkelijker te gebruiken zijn dan hun vorige variant en bovendien meer en langduriger verlichting brengen in geval van droge ogen. 

Systane® Gel Drops biedt het gemak van druppels met de bescherming van gel.

Samenstelling :

Polyethyleenglycol 400 0,4 %, propyleenglycol 0,3 %, aminomethylpropanol, boorzuur, dinatriumedetaat, hydroxypropyl guar, Polyquad® (polyquaternium-1) 0,001% conserveermiddel, kaliumchloride, natriumchloride, sorbitol en gezuiverd water.

Gebruik :

Voor de tijdelijke verlichting van branderig gevoel en irritaties als gevolg van uitdroging van het oog.

Verpakking :

Verkrijgbaar in flessen van 10 ml.

Waarschuwing :

  • Alleen voor uitwendig gebruik.
  • Gebruik het product niet als het van kleur is veranderd (als het troebel is of wordt).
  • Gebruik het product ook niet als je gevoelig bent voor een ingrediënt in dit product.
  • Bij gebruik van dit product moet je ervoor zorgen dat de tip van het flesje nergens mee in aanraking komt en dit teneinde besmetting te voorkomen.
  • Plaats de dop terug na elk gebruik.
  • Stop het gebruik en ga onmiddellijk naar een arts als je pijn aan de ogen hebt, aan gezichtsstoornissen lijdt en/of als roodheid en/of irritaties van het oog of de ogen erger worden of langer duren dan 72 uur.
  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • In geval van inslikken van het product moet je onmiddellijk medische hulp inroepen of contact opnemen met een antigifcentrum.
  • Goed schudden voor elk gebruik.

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Systane Gel Drops Hydra Ogen 10ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Alcon. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Systane Gel Drops Hydra Ogen 10ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Alcon kunnen melden.

Alcon
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.