• -10%

Proxeed Plus Zakje 30

2417467
55,68 Inclusief belasting
10% korting

Proxeed® Plus

Al jarenlang helpt Proxeed® mannen de gezondheid van hun sperma te ondersteunen met essentiële voedingsstoffen waarvan is aangetoond dat deze een belangrijke rol spelen bij de functionaliteit van sperma. Na vier jaar ontwikkeling heeft sigma-tau HealthScience International nu het genoegen om Proxeed® Plus aan te bieden. Proxeed® Plus bevat dezelfde wetenschappelijk bewezen ingrediënten als de normale Proxeed®, maar bevat daarnaast een antioxiderend complex om spermacellen te beschermen tegen vrije radicalen, evenals extra voedingsstoffen ter verbetering van de vorming en rijping van spermacellen. Proxeed® Plus is een voedingssupplement dat bijdraagt aan de algehele reproductieve gezondheid van mannen die proberen een kind te verwekken. De ingrediënten in Proxeed® Plus bieden wetenschappelijk aangetoonde ondersteuning voor een optimale spermakwaliteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de ingrediënten in Proxeed® Plus de gezondheid van sperma ondersteunen en dat zij het aantal, de beweeglijkheid, de snelheid en de concentratie van spermacellen kunnen verbeteren. Proxeed® Plus bevat dezelfde wetenschappelijk bewezen ingrediënten als Proxeed®, maar nu met extra voedingsstoffen die gericht zijn op de bescherming tegen vrije radicalen en de ondersteuning van de vorming en rijping van spermacellen. Het nieuwe Proxeed® Plus sluit voor 100% aan op Proxeed®. Als u nu reeds Proxeed® gebruikt, kunt u dus veilig overstappen op het verbeterde Proxeed® Plus. Proxeed® Plus heeft een nieuwe en verbeterde citroensmaak. De eerste resultaten kunnen al na drie maanden zichtbaar zijn.

Een effectieve ondersteuning voor de vruchtbaarheid van de man

Proxeed® Plus (uitspraak: Prox-ied) is een eenvoudige, veilige en effectieve manier om de reproductieve gezondheid van de man en de kwaliteit van het sperma te ondersteunen, omdat dit de voedingsstoffen biedt die nodig zijn voor de ontwikkeling van zaadcellen. U kunt Proxeed® Plus gemakkelijk thuis bestellen. Proxeed® Plus is een voedingssupplement in poedervorm met een lichte citroensmaak dat kan worden opgelost in sap of andere koude dranken en dat tweemaal daags wordt ingenomen. Proxeed® Plus moet gedurende zes maanden worden gebruikt, hoewel verbeteringen in de spermakwaliteit al na drie maanden zichtbaar kunnen zijn. Dit komt omdat zaadcellen gemiddeld 74 dagen nodig hebben om te rijpen en daarna nog zo’n 20 dagen voordat zij een eicel kunnen bevruchten.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Proxeed Plus Zakje 30 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Sigma-Tau. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Proxeed Plus Zakje 30 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Sigma-Tau kunnen melden.

Sigma-Tau
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.