• -10%

Primacram Capsules 60

2638682
32,45 Inclusief belasting
10% korting
aandacht en concentratiehelpt de spijsvertering

 

aandacht en concentratieverlicht de zware maag



Primacram is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat extracten en poeders van 3 planten: duizendblad, koriander en basilicum.

Het hoofdbestanddeel is duizendblad, waarvan dit voedingssupplement zowel het droogextract als het poeder bevat. Primacram is gestandaardiseerd aan 0,2% van een actieve stof van duizendblad, nl. achilleïne (het bevat dus steeds zoveel van deze actieve stof). Duizendblad ondersteunt onze spijsvertering.

Het tweede bestanddeel is koriander, een kruid dat al in 1500 v. Chr. bij de Egyptenaren bekend was en dat nu vooral in de Indische en Zuid-Aziatische keuken gebruikt wordt. Ze waren toen al op de hoogte dat dit kruid de darmfunctie verbeterde en zo ook een gunstige invloed had op de gezondheid.

Tenslotte bevat Primacram ook nog poeder van de bladeren van basilicum, het koningskruid dat, net zoals koriander, goed is voor een normale darmfunctie. Ideaal voor in de natuurlijke reisapotheek !

Verkrijgbaar in een doosje van 24 capsules en van 60 capsules.

  • 24 capsules CNK-code: 2396-828
  • 60 capsules CNK-code: 2638-682

SAMENSTELLING
Primacram duizenblad koriander basilicum

  • duizendblad (Achillea Millefolium)
  • koriander (Coriandrum Sativum)
  • basilicum (Ocimum Basilicum)

Hulpstoffen: vulstoffen: maltodextrose, colloïdaal siliciumdioxide, groene klei, johannesbroodboompitmeelgompoeder, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauw) sporen, cellulose.
Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose.

Bevat GEEN synthetische bewaarmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, geurstoffen, gelatine, lactose, dierlijke substanties, gluten en soja.


GEBRUIK

Van 10 - 17 jaar: 3 x daags 1 capsule

Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds

Na een zware maaltijd: 2 capsules met een glas water.

Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.


ONGEWONE REACTIES

Soms kan men oprispingen hebben, dit toont de goede en directe werking aan. 


AANWIJZING VOOR HET BEWAREN

De houdbaarheidsdatum is aangegeven op de verpakkingsdoos. Bewaren op een droge, donkere plaats en bij kamertemperatuur.
Buiten bereik van kinderen bewaren.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Primacram Caps 60 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma PRIMROSE LABORATORIES. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Primacram Caps 60 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma PRIMROSE LABORATORIES kunnen melden.

PRIMROSE LABORATORIES
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.