• -10%

Bio-Marine Plus 150 Capsules

1457852
25,47 Inclusief belasting
10% korting
Bio-Marine Plus bevat zuivere en geconcentreerde visolie onder de vorm van vrije vetzuren. Deze visolie is geëxtraheerd uit het vel van wilde vis gevangen in open zee.

Bio-Marine Plus is eveneens verrijkt met foliumzuur (B9) en vitamine B12. Deze twee vitamines van de B-groep zijn nodig om de opstapeling van homocysteïne te voorkomen, wat de vaatwanden zou kunnen beschadigen.

Deze combinatie van poly-onverzadigde omega-3 vetzuren (EPA en DHA) met de vitamines B9 en B12 vormen een belangrijke stap in de ondersteuning van de cardiovasculaire gezondheid.

Gebruik:

1 topt 3 capsules per dag, in te nemen tijdens of na de maaltijd. Bevat noch suiker noch gluten noch gist.

Het verdient aanbeveling Bio-Marine Plus te combineren met Selenium+Zinc

Opmerkingen:

Bio-Marine Plus bevat visolie geëxtraheerd van het vel van vette vissoorten (haring, makreel, sardienen). Het product is geheel vrij van vitamines A en D.

Bio-Marine Plus is gelijkvormig de wet betreffende het gehalte aan zware metalen. De vorming van peroxyden na productie en gedurende de bewaring wordt voorkomen door toevoeging van d-alfatocoferol (vitamine E).

Samenstelling:
Bio-Marine Plus bevat per capsule: 500 mg zuivere visolie waarvan Omega 3 – vrije vetzuren 350 mg, EPA (35%) 166 mg, andere (10%) 35 mg, cholesterol <5 mg, foliumzuur 100 µg (50% ADH), Vitamine B12 1 µg (100% ADH)

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bio-marine Plus 150 Caps werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma PHARMA NORD . De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bio-marine Plus 150 Caps U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma PHARMA NORD kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.