• -10%

Usa 300 Capsules 30

2920858

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

14,31 Inclusief belasting
10% korting

USA300

 

Onverzeepbare extracten van soja en avocado USA300 is beschikbaar onder de vorm van capsules bestaande uit de onverzeepbare extracten van soja- en avocado-olie (Unsaponifiables of Soybean and Avocado).

Het kraakbeen is een bindweefsel dat gelegen is aan het uiteinde van de beenderen.

Ter hoogte van het gewricht vormt het kraakbeen een scheiding tussen de beenderen om te vermijden dat ze tegen elkaar wrijven.

Het kraakbeen gedraagt zich als een spons die het synoviaal vocht absorbeert als het gewricht in beweging is om zo de schokken te absorberen.

Het bezit ook schuifkenmerken die 5 tot 8 maal groter zijn dan ijs, waardoor de beenderen als ze in contact komen, tegenover elkaar glijden.

Het kraakbeen is opgebouwd uit drie hoofdbestanddelen: 70 tot 80% water, 10 tot 15% proteoglycanen en 10 tot 15% collageen.

Ter bevordering van comfort van het gewricht, de mobiliteit en aldus de mogelijkheid voor het uitvoeren van de verschillende dagelijkse activiteiten, is het belangrijk om een goede kwaliteit van het kraakbeen te behouden.

De belangrijkste beweegbare gewrichten zijn deze van de heup en de knie.

De onverzeepbare extracten van soja en avocado De onverzeepbare resten in USA300 zijn lipiden die van nature aanwezig zijn in de oliën van avocado en soja.

In USA300 worden deze lipiden voorzien in de ideale verhouding, namelijk één derde extract van avocado-olie en twee derden extract van sojabonen-olie.

USA300 is een interessante aanvulling op glucosamine, chondroitine, collageen of hyaluronzuur.

 

GEBRUIK:

 

 Orale toediening. Aanbevolen dagelijkse inname: 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water.

Voor een optimale invloed te bekomen is het aangeraden om USA300 in te nemen gedurende een langere periode, alsook er een gezonde levensstijl op na te houden.

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden.

Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens USA300 in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).

Voorstelling Verpakkingen van 30 en 90 capsules.

Ook beschikbaar in de vorm van een duopack bevattende 180 filmtabletten Biocondil en 90 capsules USA300.

 

Bestanddelen

 

 Onverzeepbaar extract van avocado- (Persea gratissima) (1/3) en soja-olie (Glycine max (L.

) Merr.) (2/3) aan 30% fytosterolen: 300 mg.

Vulmiddel: microkristalijne cellulose.

Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Capsule: hypromellose, titaniumdioxide (E171 – kleurstof).

Allerg enen Dit product bevat soja-extracten.

BE WARING Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Usa 300 Caps 30 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma TRENKER. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Usa 300 Caps 30 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma TRENKER kunnen melden.

TRENKER
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.