• -10%

Weleda Massageolie Perineum 50ml

2064137

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

11,69 Inclusief belasting
10% korting
Veel vrouwen zijn bang om tijdens de bevalling in te scheuren of een knip te krijgen. Er zijn echter diverse manieren om je op de bevalling voor te bereiden.  Masseer je het perineum (het gebied tussen vagina en anus) regelmatig met Perineum Massageolie, dan wordt dit soepeler en daardoor beter in staat mee te bewegen tijdens de bevalling. De massagebewegingen stimuleren de doorbloeding en bevorderen de soepelheid van het weefsel terwijl fijne amandelolie en tarwekiemolie de elasticiteit verhogen en het weefsel losser maken. Hierdoor verklein je de kans op inscheuren of inknippen. De compositie van etherische oliën van scharlei en rozen zorgt voor een aangename, milde geur.
Gebruik:
De olie kan door de aanstaande moeder gebruikt worden vanaf week 34 van de zwangerschap.  Tevens is deze olie na de bevalling goed te gebruiken om eventueel beschadigd weefsel te helpen herstellen (alleen gebruiken indien de wond volledig geheeld is).  Een uitgebreide, geïllustreerde gebruiksaanwijzing is in de verpakking bijgesloten.  Bij neiging tot voortijdige weeën is het aan te raden de Perineum Massageolie niet te gebruiken. Bij vragen omtrent de massage van het perineum en de vagina is het aan te raden contact op te nemen met uw vroedvrouw of gynaecoloog.
Ingrediënten: 
- Amandelolie verzorgt de huid zacht, maakt haar soepel en werkt rustgevend op een gevoelige huid.
- Tarwekiemolie reguleert het vochtgehalte van de huid, bevordert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
- Etherische rozenolie (Rosa damascena) ondersteunt de huidregeneratie en brengt je geestelijk in balans.
- Etherische olie van muskaatsalie heeft een ontspannende en losmakende werking op het weefsel.
- Overige etherische oliën, waaronder lavendel en geranium, werken als geurstof en hebben een conserverende werking.

?

WELEDA
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.