• -10%

Bach Bloesem Rock Rose 20ml

1740620

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

10,76 Inclusief belasting
10% korting
Sleutelwoord: paniek.
Rock Rose biedt uitkomst bij paniekaanvallen zoals na betrokken te zijn geweest bij een ongeluk of er op het nippertje aan ontsnapt te zijn of na hiervan getuige te zijn geweest. Bij een acute bedreiging zoals een natuurramp, plotselinge ziekte, een overval, enz. raakt men als het ware verstijfd van angst en voelt men zich totaal hulpeloos.
Een soortgelijke paniek kan ontstaan ten gevolgen van nachtmerries (zie ook Aspen en Rescue). De toestand van Rock Rose duurt gewoonlijk kort en houdt verband met een bepaalde crisis.
Het positieve vermogen van Rock Rose: 
Moed en tegenwoordigheid van geest. Deze persoon reageert kalm en onverschrokken in noodsituaties.

?


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bach Bloesem Rock Rose 20ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Bach Flower. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bach Bloesem Rock Rose 20ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Bach Flower kunnen melden.

Bach Flower
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.