• -10%

Bach Bloesem Mustard 20ml

1740570

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

10,76 Inclusief belasting
10% korting
Sleutelwoorden: diepe wanhoop zonder reden.
Mustard is voor een plotselinge depressie, die zomaar uit de lucht komt vallen en ook even plotseling weer verdwijnt. Deze neerslachtigheid kan vrij hevig zijn. Het is te vergelijken met een koude, donkere mist die neerdaalt en alle blijmoedigheid doet verdwijnen. Degene die dit overkomt wordt er volledig dor overspoeld en is niet in staat deze mistroostigheid van zich af te schudden.
Het positieve vermogen van Mustard: 
Terugkeer van vreugde, ondersteund door innerlijke stabiliteit en vrede die noch onder goede, noch onder slechte omstandigheden kunnen worden verstoord.

?


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bach Bloesem Mustard 20ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Bach Flower. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bach Bloesem Mustard 20ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Bach Flower kunnen melden.

Bach Flower
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.