• -10%

Bach Bloesem Beech 20ml

1740398

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

10,76 Inclusief belasting
10% korting
Sleutelwoord: onverdraagzaamheid.
Beech is voor mensen die altijd kritiek hebben, onverdraagzaam zijn tegenover de tekortkomingen van anderen en niet in staat zijn toegeeflijk te zijn. Ze vinden het moeilijk om het goede in anderen te zien en hebben een sterk superioriteitsgevoel. Ze staan snel met een oordeel klaar, kunnen arrogant zijn en raken gauw geïrriteerd over de hebbelijkheden en gewoonten van andere mensen. Ze zijn overtuigd van hun eigen gelijk en de dwalingen van anderen (zie ook Impatiens).
Het positieve vermogen van Beech: 
Verdraagzaamheid en een gevoel van medeleven en verbondenheid met anderen. De positieve Beech persoonlijkheid kan het goede in anderen zien, ondanks hun tekortkomingen.

?


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Bach Bloesem Beech 20ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Bach Flower. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Bach Bloesem Beech 20ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Bach Flower kunnen melden.

Bach Flower
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.