Mustela Baby Reinigingsdoekjes Luierwissel 70

2806388

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

8,5 Inclusief belasting

Toepassing/toediening/indicatie :

Doekjes met plantaardige toiletmelk. Zonder spoelen, specifiek en in alle veiligheid samengesteld voor de luierwissel van de baby. Goed doordrenkt en ultrastevig, reinigen zij grondig de huid van de baby dankzij het natuurlijk beschermend lupinusextract. De huid is zuiver, zacht en kalmeert onmiddellijk. Hoge huidtolerantie.
Getest onder pediatrisch toezicht. Hypoallergeen (samengesteld om het risico van een allergische reactie te minimaliseren). Zonder alcohol.

Samenstelling/Inhoud :

Aqua/water, paraffinum liquidum (mineral oil), butylene glycol, phenoxyethanol, parfum/fragrance, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, coco-glucoside, disodium EDTA, sodium hydroxide, benzoic acid, hydrolized lupine protein, dehydroacetic acid, propylene glycol, dicaprylate/dicaprate, bisabolol, Panax ginseng root extract, Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, Gypsophila paniculate root extract, potassium sorbate, xanthan gum, citric acid.

Gebruik :

Voor de luierwissel van de baby. Zakje met praktische opening. Deksel om een degelijke vochtigheid van de doekjes te vrijwaren. Stuk per stuk verdeeld. Het deksel openen, aan het onschendbaarheidsklepje trekken en het eerste doekje eruitnemen. Na gebruik opnieuw goed sluiten.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Mustela Baby Reinigingsdoekjes Luierwissel 70 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Mustela. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Mustela Baby Reinigingsdoekjes Luierwissel 70 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Mustela kunnen melden.

Mustela
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.