• -10%

Iodine & Tyrosine Funciomed Capsules 60 87

3978228
30,15 Inclusief belasting
10% korting
Omschrijving
Combinatie van het aminozuur, tyrosine, en het essentiële sporenelement, jodium. Bevordert het behouden van een normale schildklierfunctie. De schildklier speelt een belangrijke rol bij het instandhouden van een normale celvernieuwing, warmteregeling, hart-, zenuw-, ademhalings- en nierfunctie. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding en samen met IMAO- antidepressiva; niet door personen met een melanoom; enkel onder toezicht van arts.
Ingrediënten
INGREDIENTEN PER CAPSULE
L-tyrosine500 mg
Jood (kaliumiodide)225 µg150%*
  
Hulpstoffen: gelatine, magnesiumstearaat, siliciumdioxide
*%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)
Gebruik
1 capsule per dag of zoals aanbevolen
Voorzorg
Tyrosine mag niet gebruikt worden door personen met melanoom. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Niet samen gebruiken met MAO-inhibitoren.

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Iodine & Tyrosine Funciomed Caps 60 87 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Metagenics. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Iodine & Tyrosine Funciomed Caps 60 87 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Metagenics kunnen melden.

Metagenics
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.