• -10%

Coenzyme Q10 30mg + Vtt E Capsules 60 6493

2660140

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

25,64 Inclusief belasting
10% korting
Omschrijving
Energie gevraagd. Co-enzym Q10 is een onmisbaar element voor de energieproductie in onze cellen. Het komt in alle lichaamsweefsels voor. In het hart, de longen, de nieren, de bijnieren, de milt - organen die constant actief moeten zijn - is de concentratie het grootst. Zonder co-enzym Q10 kunnen deze organen en ook alle andere weefsels niet optimaal functioneren. Coenzyme Q10 als supplement is aanbevolen tijdens perioden van zware lichamelijke en geestelijke inspanningen of bij stresssituaties. Ook bij herstel na ziekte is het een zeer goed hulpmiddel om snel weer de activiteiten te kunnen hervatten. Het is een uitstekend supplement voor sportlui want het ondersteunt het organisme in perioden van intense inspanning en voor bejaarden want het ondersteunt de bloedsomloop.
Ingrediënten
INGREDIENTEN PER CAPSULE
Vit. E (D-alfatocoferolacetaat) 30 mg 250%*
Co-Enzym Q10 30 mg


Hulpstoffen: zonnebloemolie, gelatine, glycerol, witte bijenwas, rood
ijzeroxide
*%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)
Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals aanbevolen
Voorzorg

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Coenzyme Q10 30mg + Vtt E Caps 60 6493 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Metagenics. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Coenzyme Q10 30mg + Vtt E Caps 60 6493 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Metagenics kunnen melden.

Metagenics
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.