• -10%

Estro-Fyt 84 Tabletten

1718865
39,56 Inclusief belasting
10% korting

Samenstelling:
100 mg sojabonen-extract, gestandardiseerd op 40 mg isoflavonen die direct absorbeerbaar zijn door een natuurlijke voorvertering door gisting (fermentatie)

Eigenschappen:
Isoflavonen behoren tot de familie van de fyto-oestrogenen. Het zijn niet-steroidale substanties van plantaardige oorsprong, die een aan oestrogenen verwante structuur bezitten. Genisteine, daidzeine en gkyciteine zijn isoflavonen uit soja. Zij helpen bij de vrouw om de overgang naar de menopauze vlot te laten verlopen en beschermen de gemenopauzeerde vrouwen tegen de gevolgen van oestrogeendeficientie.

Gebruik:
1 per dag

Raad:
De weldadige effecten zijn slechts voelbaar na 2 tot 6 weken. Bij intense opvliegers, transpiratie, enz. Mag het gecombineerd worden met Bio-Climal dat een extract van Cimifuga racemosa bevat.

Opmerkingen:
In onze westerse cultuur zijn we niet gewoon om sojabonen te eten. Daarom is onze darmflora niet goed afgestemd om de isoflavonen te verteren, hetgeen noodzakelijk is voor de opname. Bij Estro-FYT zijn de isoflavonen voorverteerd door fermentatie, waardoor ze door iedereen volledig kunnen opgenomen worden.

?

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.