• -10%

Sedixx Tabletten 40X 820mg

2252179

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

19,76 Inclusief belasting
10% korting

SedixX

 

Plantenextract met extra hoge dosis en concentratie van kalmerende bestanddelen.

Een plantenextract is een mengsel van een groot aantal werkzame stoffen. Het extract dankt zijn werking aan de synergie (samenwerking) tussen die verschillende stoffen en niet aan de werking van slechts 1 stof. Voor de ontwikkeling van onze extracten werd een optimale high tech extractietechnologie toegepast, om op die manier alle werkzame stoffen te bewaren en te concentreren. Onze extracten zijn zeer zuiver.

De keuze, combinatie en dagdosis van onze plantenextracten zijn wetenschappelijk sterk onderbouwd en correct.

Voor de samenstelling van onze plantenextracten kiezen wij voor hoge concentraties aan werkzame bestanddelen. Zo volstaat meestal 1 inname van 1 tablet per dag.

 

Samenstelling:

1 tablet SedixX bevat 300 mg gram extract van Melissa officinalis en 200 mg Passiflora incarnata.

 

Aanbevelingen voor gebruik: 

  • ontspannend
  • rustgevend
  • te gebruiken bij kortstondige stress
  • helpt bij geestelijke druk en inspanning

De aanbevolen dagdosis is 1 tablet, met water in te nemen, 1 uur voor het slapengaan. Men mag eventueel 2 tabletten innemen.

 

Verpakkingen van 20 tabletten en 40 tabletten.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Sedixx Tabl 40x 820mg werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma IXX Pharma. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Sedixx Tabl 40x 820mg U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma IXX Pharma kunnen melden.

IXX Pharma
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.