• -10%

Louis Widmer Dagcreme UV10 Pot 50ml

2669117

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

21,78 Inclusief belasting
10% korting
  • Emulsie: Olie / Water
  • Anti-ageing verzorging
  • Ideaal voor elk huidtype
  • Olie/Water
  • pH 6
  • UV-bescherming

De Dagcème UV10 verzorgt, beschermt, en hydrateert de huid. Deze dagverzorging bevat verfijnde bestanddelen met anti-ageing werking. UVA- en UVB-filters beschermen de delicate huid van het gezicht tegen ultravioletstralen, die huidveroudering veroorzaken.

Biostimulatoren zijn een complex van aminozuren die een essentiële rol spelen bij de hydratatie van de huid dat met de jaren afneemt. Op die manier bestrijden ze vroegtijdige huidveroudering.
Hyaluronzuur verhoogt het vermogen om vocht in de huid vast te houden et hydrateert intensief. Het zorgt ervoor dat de huid steviger en gladder wordt.
Karitéboter voedt niet alleen de huid. maar beschermt ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Creatine bevordert de regeneratie van de huid.  
Panthenol kalmeert irritaties en versterkt de vochtretentie in de huid.
Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen. Bovendien bevordert deze vitamine het herstel van de huidbarrière waardoor de huid er gladder uitziet. Ook de vochtretentie in de hoornlaag verbetert.

De Dagcrème UV10 is geschikt voor alle huidtypes. Ze is speciaal ontwikkeld voor alle personen die zich vaak in open lucht bevinden door hun beroep of vrijetijdsbesteding.
De crème wordt ’s morgens aangebracht na reiniging van de huid. Zorg ervoor dat het product niet in de ogen terechtkomt!
Ingrediënten:
Licht geparfumeerd:
Aqua, Phenethyl Benzoate, Cetearyl Isononanoate, Glycerin, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Triethylhexanoin, Arginine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Polysilicone-15, Panthenol Polymethyl Methacrylate, Squalane, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Creatine, Potassium Cetyl Phosphate, Propylene Glycol, Parfum, Sorbitan Olivate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitol, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Trimethylsiloxysilicate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Collagen Amino Acids, Sodium Hyaluronate.

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Louis Widmer Dagcreme Uv10 Pot 50ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Louis Widmer. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Louis Widmer Dagcreme Uv10 Pot 50ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Louis Widmer kunnen melden.

LOUIS WIDMER
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.