• -10%

Louis Widmer Deo Spray Zonder Parfum 75 ml

1333319

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

10,08 Inclusief belasting
10% korting

  • Basis: PIT-emulsie (ultra fijne emulsie O/W door temperatuurinversie)
  • pH 4,4

Aluminiumchlorohydraat remt de transpiratie af. Bovendien bevatten al deze deodorants antibacteriële bestanddelen met breedspectrumwerking, zonder enig dermatologisch of allergologisch risico. In de Deo Roll-on zit het actief bestanddeel chitosan, een zeemineraal, dat reukverdrijvend en verzorgend werkt. Deze zachte bestanddelen garanderen een optimale huidtolerantie, zelfs voor de meest gevoelige huid. Deze deodorants worden dan ook goed verdragen door een geïrriteerde okselhuid.

 

Gebruik:

De deodorants zijn ideaal voor de onder de oksel en voor handen en voeten. Bovendien behandelen ze alle vier overmatige transpiratie in de huidplooien (obesitas).

Meestal volstaat het om de deo één keer per dag aan te brengen. Toch raden wij bij uitgesproken transpiratie aan om de deo ‘s morgens én ‘s avonds te gebruiken. De beste resultaten, met name de antiperspirante werking van 24 uur, merkt u na twee à drie dagen.

Dermatologische indicaties voor de niet-geparfumeerde producten:
  • Hyperhidrose van alle aard, vooral buitenmatige transpiratie van voeten, handen en oksels
  • Preventie van intertrigo en wrijvingswonden

 

Ingrediënten:

Zonder parfum:

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Diethylhexylcyclohexane, Glycerin, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Ceteareth-12, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Allantoin. (FVN100071.0009)


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Louis Widmer Deo Spray Zonder Parfum 75ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Louis Widmer. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Louis Widmer Deo Spray Zonder Parfum 75ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Louis Widmer kunnen melden.

LOUIS WIDMER
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.