• -10%

Selenium Ace 180 Tabletten

0499954

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

35,96 Inclusief belasting
10% korting
Selenium is een essentieel nutrient in het verdedigingsmechanisme van ons lichaam. Het bevindt zich in het enzym glutathionperoxydase dat de omzetting katalyseert van organische peroxyden in ongevaarlijke alcoholen. Het schijnt ook belangrijk bij bepaalde hart- en vaatziekten. De aan te bevelen dagdosis wordt geschat op 50 â€,“, 200 µg. Natuurlijk selenium vinden we in volle tarweproducten, lever, nieren, oesters en mosselen. De combinatie met Vitamine E schijnt zinvol te zijn, een aanvulling van Vitamine A en b�tacaroteen nodig bij de te geraffineerde en onaangepaste voeding. Vitamine C verhoogt het verdedigingsmechanisme van de cellen.

Gebruik:

Dagelijks één tablet op de nuchtere maag (vanaf 12 jaar).

Samenstelling:
Selenium 100 µg, vitamine C 90 mg, vitamine E (natuurlijke) 30 mg, retinolequivalent (Vit. A en betacaroteen) 450 µg.

Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Selenium Ace 180 Tabl werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma REVOGAN . De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Selenium Ace 180 Tabl U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma REVOGAN kunnen melden.

REVOGAN
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.