• -10%

ISDINCEUTICS FLAVO-C SERUM 15ML

3940863
38,16 Inclusief belasting
10% korting

 Indicaties

  • Preventie van de huidveroudering
  • Bestrijden van rimpels en fijne lijntjes (Verjonging van het gelaat)

Eigenschappen

Flavo-C® Serum bestrijdt dankzij zijn unieke formule met 8% vrije actieve vitamine C (L-ascorbinezuur) doeltreffend de huidveroudering door de aanmaak van collageenvezels te stimuleren.  L-ascorbinezuur is de enige vorm van vitamine C die snel en effectief de huid binnentreedt.
Daarnaast bevat Flavo-C® Serum  30% Ginkgo biloba, een krachtige anti-oxidant die de huidveroudering als gevolg van het zonlicht vertraagt.

 

Gebruiksaanwijzing 

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Alvorens andere verzorgingsproducten te gebruiken, enkele druppels van het serum op het gelaat aanbrengen, ‘s morgens en ‘s avonds

Samenstelling

Aqua, Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Extract, Ascorbic acid, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Imidazolidinyl Urea

?


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Flavo-c Serum 15ml werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Auriga. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Flavo-c Serum 15ml U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Auriga kunnen melden.

Auriga
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.