• -10%

Elimin Intense Tea Bags 20

2455111
5,31 Inclusief belasting
10% korting

Het gamma «elimin», uw persoonlijk afslankprogramma !

                           

Doel : een slanke lijn  en een vetverbranding                

 

Met 2 capsules “elimin INTENSE”, 1 ’s morgens en 1 ’s avonds, geniet u van een volledige werking op de gevoelige zones : buik, billen en benen.

Nog doeltreffender ?

Combineer de capsules met de kruidenthee “elimin INTENSE”. De formule werd ontwikkeld om de “vetverbrandende” werking en het “platte buik”-effect van de capsules te versterken.

Ons advies  

Onderbreek een week tussen twee afslankkuren. Drink voldoende water, kies voor vezelrijke voeding en doe regelmatig aan sport.

 

Bovenop de vetverbranding en en het “platte buik”-effect, helpen de capsules  “elimin INTENSE” het water opgehoopt in de weefsels te verwijderen.



Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Elimin Intense Tea Bags 20 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Tilman. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Elimin Intense Tea Bags 20 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Tilman kunnen melden.

Tilman
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.