• -10%

Vitamon K Olie 25 ml

1497643

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

7,79 Inclusief belasting
10% korting

Waarom extra vitamine K?

Davitamon vitamine K Olie is speciaal ontwikkeld voor zuigelingen en speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. Het lichaam maakt in de darmen zelf vitamine K aan, maar bij zuigelingen gebeurt dit nog niet voldoende. Daarnaast voorziet moedermelk niet voldoende in de benodigde hoeveelheid vitamine K.

Omdat baby’s nog geen vitamine K-rijke voeding krijgen en hun darmen bovendien nog niet genoeg vitamine K kunnen aanmaken, is het belangrijk dat zij vlak na de geboorte vitamine K toegediend krijgen van de verloskundige of gynaecoloog.

Vanaf de 8ste dag (alleen als je borstvoeding geeft) ga je zelf vitamine K druppels aan je baby toedienen. Dit advies krijg je van je verloskundige of gynaecoloog. Geef de extra vitamine K tot je baby drie maanden is (tot en met 12 weken oud). Het zit nauwelijks in borstvoeding (aan flesvoeding is het standaard al toegevoegd). Zeer recent heeft de Gezondheidsraad het vitamine K advies verhoogd naar 150 mcg per dag.

Tips bij het toedienen

De druppels vlak vóór de borstvoeding toedienen met een lepeltje, of rechtstreeks op de tepel druppelen. Vermijd bij de toediening direct contact van het flesje met de mond of etenswaren. Geef dagelijks 5 druppels aan zuigelingen die borstvoeding krijgen, vanaf dag 8 tot en met 12 weken.


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Vitamon K Olie 25ml Nf werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Omega Pharma. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Vitamon K Olie 25ml Nf U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Omega Pharma kunnen melden.

Omega Pharma
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.