• -10%

Clearblue Zwangerschapstest Conception Indicator 1

2578102
16,19 Inclusief belasting
10% korting

Clearblue Digitale Zwangerschapstest met conceptie-indicator.
- Geeft aan wanneer de bevruchting heeft plaatsgevonden.
- De nauwkeurigste meting bij vroege zwangerschappen*.
- Meer dan 99% nauwkeurig*.

* Onderzoek uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk.  Met de Clearblue Digitale zwangerschapstest krijgen meer vrouwen de juiste uitslag als ze de test uitvoeren voordat hun menstruatie zou moeten beginnen, dan met andere zwangerschapstesten.
Meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen.  Maar aangezien de hCG-spiegel aan het begin van de zwangerschap snel stijgt, kunt u de Clearblue-test al 4 dagen voor de dag waarop uw menstruatie zou moeten beginnen, uitvoeren.
Klinische testen met de Clearblue Digitale zwangerschapstest bij vroege zwangerschappen hebben de volgende resultaten opgeleverd :

-          Clearblue nauwkeurigheid:

o         55% nauwkeurigheid 4 dagen voor de voorspelde menstruatie
o         86% nauwkeurigheid 3 dagen voor de voorspelde menstruatie
o         97% nauwkeurigheid 2 dagen voor de voorspelde menstruatie
o         98% nauwkeurigheid 1 dag voor de voorspelde menstruatie
o         99% nauwkeurigheid op de dag waarop de menstruatie moet beginnen

Als u de test te vroeg uitvoert en de uitslag is "niet zwanger", kan het zijn dat uw urine te weinig zwangerschapshormoon bevat voor een juiste meting.  Herhaal de test vanaf de dag waarop uw menstruatie zou moeten beginnen.

?


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Clearblue Zwangerschapstest Conception Indicator 1 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma PROCTER & GAMBLE. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Clearblue Zwangerschapstest Conception Indicator 1 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma PROCTER & GAMBLE kunnen melden.

PROCTER & GAMBLE
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.