• -10%

Interprox Plus Super Micro 6 interdentaal ragers

2398477
5,22 Inclusief belasting
10% korting

Interprox plus

Interdentale borsteltjes (6 per verpakking) die in een rechte hoek op een handvat (8 cm) geplaatst zijn voor een efficiënte reiniging van de interdentale ruimtes.

Verschillende afmetingen:

cilindrisch: 1,9 mm (super micro), 2,4 mm (micro), 3 mm (mini),
conisch: 3-5 mm (conisch), 4,2-5,7 mm (maxi conisch).
Lengte borstelkopje: 9 mm.

Interprox Access

De interprox access borsteltjes hebben een langer handvat (12 cm.), 4 per verpakking, afmetingen: mini 3mm, conisch 3-5 mm, maxi 5 mm.

Gebruik
Belangrijk is het goede type borsteltje te gebruiken. Moet gemakkelijk in de interdentale ruimten worden gebracht, maar ook niet te gemakkelijk, want dan werken de borstelhaartjes niet goed en wordt de tandplaque niet verwijderd.

Samenstelling:


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Interprox Plus Super Micro 6 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma DENTAID BENELUX . De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Interprox Plus Super Micro 6 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma DENTAID BENELUX kunnen melden.

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.