• -10%

Flexofytol Capsules 60

2663615
20,59 Inclusief belasting
10% korting
INDICATIES:
Flexofytol® verlicht snel de gevoelige gewrichten. De gepatenteerde formule, op basis van een bio-geoptimiseerd extract van kurkuma, verbetert aanzienlijk het comfort van de gewrichten door in te werken op twee niveaus: op de klachten, door een snelle verlichting van de opaangename gewaarwordingen in de gewrichten; op de slijtage, door het afremmen van de afbraak van kraakbeen. Flexofytol® veroorzaakt geen bijwerkingen en mag gedurende lange perioden gebruikt worden zonder gastro-intestinale complicaties. In tegendeel, kurkuma beschermt de gastro-intestinale wand en bevordert de spijsvertering.

WERKINGSMECHANISME:
Curcumine, het actieve bestanddeel van kurkuma, wordt door het organisme slechts zeer weinig geabsorbeerd. Om de gewrichten voldoende te verlichten, zou dus elke dag een grote hoeveelheid kurkuma moeten worden ingenomen. Het bio-geoptimiseerd extract is een exclusiviteit van Flexofytol®, verkregen door een gepatenteerde fabricagetechniek waar- door curcumine 1350 maal beter wordt opgenomen dan uit kurkumapoeder. Een enkele capsule Flexofytol® is even actief als 950 g kurkuma.

GEBRUIKSAANWIJZING:
2 capsules per dag met een groot glas water. Bij intense gewrichtsklachten wordt aan- bevolen tweemaal 2 capsules per dag te nemen. (maximaal 4 capsules per dag)Flexofytol® mag het hele jaar door zonder onderbreking gebruikt worden.

VOORZORGEN:
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, of in geval van galstenen.

INGREDIËNTEN PER CAPSULE:
Bio-geoptimiseerd extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg actief curcumine*, polysorbaat 80 (emulgator - E433), citroenzuur (zuurmiddel - E330) - Capsule : gelatine, glycerine, E171, E120, E172, water. *Biodisponibiliteit equivalent met 57 g curcumine.

http://www.verlichtuwgewrichten.be

?

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.