In prijs verlaagd! Algipan Balsem 140G Bekijk groter

Algipan Balsem 140G

812792

Op voorraad

10% korting

10,80 €

12,00 €

Meer informatie


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Algipan Bals 140g werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma Qualiphar. De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Algipan Bals 140g U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma Qualiphar kunnen melden.

Algipan Balsem 140G is een geneesmiddel. Het is belangrijk het buiten bereik van kinderen te bewaren en aandachtig de bijsluiter te lezen. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Zou U vragen hebben, raadpleeg dan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw huisarts.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Algipan Balsem 140G

Algipan Balsem 140G

 • Levering binnen 24u

  Doe een bestelling voor 12u en U ontvangt Uw aankopen de volgende dag aan huis geleverd.
  Van maandag tot en met donderdag mits een leveringsadres in België.

 • Beveiligde betaling

  Elke betaling met een krediet of debetkaart uitgevoerd via onze site, is beveiligd dankzij het platform INGENICO (voordien Ogone)

 • Vragen?

  Ons apothekersteam staat ter uwer beschikking en zal antwoorden op al Uw vragen. Aarzel dus niet ons te contacteren via deze pagina.