• -10%

Enterol 250mg Zakjes 10

2183002

En stock

Belgique: Livré chez vous demain !

8,24 Inclusief belasting
10% korting

indicatie:

Preventie van diarree bij behandeling met breedspectrumantibiotica van patiënten voorbeschikt tot het ontwikkelen van of hervallen in een diarree veroorzaakt door Clostridium difficile. Dit beschermend effect werd niet aangetoond bij patiënten met een chronische inflammatoire darmaandoening, immunogedeprimeerde patiënten of kankerpatiënten onder behandeling.

Eigenschappen:

Substitutieflora. (A: spijsverteringsstelsel en metabolisme) ATC-code: A07F. Micro-organisme bedoeld om wijzigingen in het intestinale ecosysteem op te vangen met het oog op een antidiarreïsche werking. Saccharomyces boulardii is bestand tegen de maag- en darmsecreties. Saccharomyces boulardii is een gist en geen bacterie en is dan ook genetisch resistent tegen antibacteriële antibiotica en sulfamiden. Saccharomyces boulardii oefent in levende toestand zijn werking uit ter hoogte van de darm.

Farmacologische studies uitgevoerd bij dieren hebben het volgende aangetoond:een antitoxine-effect dat zich uit in een significante vermindering van de secretie van water en natrium in het jejunum van ratten,-veroorzaakt door het choleratoxine en in de preventie van pseudomembraneuze colitis,-veroorzaakt door het Clostridium difficile-toxine,-een immunoprotectief effect op het spijsverteringskanaal door stimulatie van de productie van secretoire immunoglobulines A,-een microbieel antagonisme ten aanzien van bacteriën en Candida albicans.

Farmacologische studies bij dieren en bij de mens hebben het volgende aangetoond:-een toename van de activiteit van de intestinale disaccharidasen in de borstelzoom van de darm.

Posologie:

Clostridium: Volw 4 capsules per dag, in 2 innamen.

Acute diarree kinderen: 2/dag (vanaf 0 jaar)

Preventie antibioticatherapie: 2/dag

De capsules inslikken met wat water.

Duur van de behandeling: 4 weken.

ENTEROL® 250 mg bevat levende gistcellen en mag dus niet worden gebruikt met ijskoude vloeistoffen of gerechten, of vloeistoffen of gerechten die tot meer dan 50°C opgewarmd zullen worden.

Samenstelling:
Elke harde capsule bevat 250 mg Saccharomyces boulardii (hetzij minstens 2,5 x 109 levensvatbare cellen op het ogenblik van de fabricage en 1 x 109 gevriesdroogde levensvatbare cellen op de vervaldatum).


Het advies van Uw apotheker:

Het produkt Enterol 250 Mg Zakjes 10 werd volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd door de firma BIODIPHAR . De website Pharmonet, sterk in zijn ervaring met kwaliteitsprodukten, stelt U de produkten voor van deze firma , die op de markt verkrijgbaar zijn.

Indien het produkt Enterol 250 Mg Zakjes 10 U niet bevalt, voor welke reden dan ook, twijfel niet ons uw ontevredenheid te laten weten, zodat we uw opmerkingen rechtstreeks aan de firma BIODIPHAR kunnen melden.

BIODIPHAR
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.